Välkommen till Unoflow!

Unoflow AB är en del av Unoflow-koncernen och jobbar med kompressorer, tryckluft, slipmaskiner och flödes- / tryckluftsprodukter i Norden.

I vårt sortiment finns tre huvudgrenar, kompressorer, handhållna slipmaskiner och tryckluftsprodukter. Kompressorerna tillverkas i Italien och säljs över hela världen, en speciell styrka här är vårt breda sortiment och vår långa erfarenhet av tryckluft. Förutom kompletta serier av generella hobby- proffs- och industrikompressorer finns även ett flertal kompressorserier framtagna för användare med speciella behov, såsom dental- och byggkompressorer.

Flödes- & Tryckluftsprodukter för proffs under varumärkena Unoreel, Unoflex och Unocomp, vi har snabbkopplingar, nipplar, säkerhetskopplingar, rördelar, slang samt troligen det bredaste sortimentet slangvindor på hela marknaden. Har du ett flöde av något som du vill få från ett ställe till ett annat på bästa sätt, kontakta oss, vi har troligen det du behöver.

Vad gäller slipning har vi två världsberömda märken i produktportföljen, Amerikanska Dynabrade och Japanska NSK Nakanishi.